NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

21 september 2020 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Beste buurtbewoners en sympathisanten,


Alweer een tijdje geleden dat we iets van ons hebben laten horen, laat staan gezien of gesproken. De reden is u allen wel bekend neem ik aan.
Graag hadden we het anders gezien, maar we hebben er mee te leven en de afgelopen dagen zijn de vooruitzichten niet veel positiever geworden.
We hadden gehoopt in het najaar samen weer wat leuke dingen te kunnen organiseren. Allerlei plannetjes bedacht om ons 40 jarig jubileum te vieren, maar afgelopen week hebben we maar besloten om voorlopig alles op te schorten. Helaas!!
Maar een fietstochtje dan?? Hoor ik u zeggen. Hebben we ook over nagedacht. Fietsen gaat natuurlijk wel op afstand, maar waar ging het meestal om? Aan het eind van de rit even gezellig samen komen en bijkletsen. Daar heb je dus weer het alom bekende probleem.
Een eindje fietsen en dan door naar huis kan, maar daar heb je denk ik geen buurtvereniging voor nodig. Wel blijven fietsen trouwens als het aan ons ligt.
Zo zijn er meer voorbeelden, maar het komt allemaal op hetzelfde neer.
Samen iets doen met de buurt, iets organiseren, het kan helaas nog niet.
Zo zal het 40 jarig jubileum feest eind dit jaar waarschijnlijk ook niet gevierd kunnen worden. Helaas, maar mochten er positieve ontwikkelingen zijn, dan hopen we daar alsnog op te kunnen inspringen, Anders zal het hopelijk volgend jaar alsnog kunnen? Wat in het vat zit, ……???
Voorlopig moeten we het blijven doen zonder activiteiten van buurtvereniging Rond de Regge.


We hopen dat u allen gezond blijft en waar nodig elkaar blijft steunen.
Voor nu, het allerbeste gewenst en hopelijk tot gauw.


Bestuur buurtvereniging Rond de Regge,

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/