CORONA en ROND DE REGGE

29 maart 2020 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Dat onze buurtvereniging vol plannen en activiteiten zit is wel duidelijk, maar momenteel hebben we met andere, belangrijkere zaken te maken. Ik hoef u niet meer uit te leggen wat er speelt, het gaat bijna nergens anders meer over, CORONA. Het is ons leven gaan beheersen. Iedereen probeert de lichtpuntjes te zoeken. Hopelijk krijgen we snel weer controle over deze epidemie. De eerste iets positievere berichten zijn er momenteel wel en dat geeft ons weer een beetje moed. De stijgende lijn in besmettingen en sterfgevallen lijkt te breken. Hopelijk zet dit door en kunnen we weer voorzichtig vooruit kijken naar leukere zaken. Als buurtvereniging hebben we naar aanleiding van bovenstaande een aantal zaken moeten aanpassen waar u ongetwijfeld begrip voor kunt opbrengen. De geplande activiteiten, paaseieren zoeken en het paasvuur zijn afgelast. (De paasbult hebben we gelukkig nog snel even in brand kunnen steken en afgevoerd. Hierdoor hebben we verdere gevolgen kunnen voorkomen. Dank mannen!!!!) Ook ons plan om extra aandacht te besteden aan de bevrijding van Ommen op 11 april valt in duigen. Alle activiteiten hiervoor zijn afgelast. Wat wel doorgaat, zijn onze tulpen. Ze staan bijna in bloei en zullen waarschijnlijk op 11 april hun charme tonen op de rotonde. Ga daar als afleiding een keer een kijkje nemen. Zeer de moeite waard en een soort dankbetuiging aan onze bevrijders!! Gelukkig heeft de redactie commissie nog wel kans gezien om een prachtige buurtkrant in elkaar te draaien en heeft u die inmiddels in de bus. Hopelijk draagt dit een beetje bij aan een positieve blik op de toekomst. Begeleid door het kaartje met een groet uit de buurt. Mooi werk verricht mensen, dank daarvoor. Toekomstige activiteiten, commissie vergadering en fietstocht schorten we voorlopig op. Als er zich weer mogelijkheden voordoen en de huidige situatie stabiel en onder controle is, zullen wij u daar over berichten.

We hopen in elk geval nog wel op een gepaste manier wat extra aandacht te kunnen besteden aan ons jubileumjaar. Voor nu, wenst het bestuur u allen het beste en hopen we u straks in goede gezondheid weer te mogen begroeten bij een van de activiteiten.

CORONAVIRUS KUNNEN WE NIET STOPPEN, EENZAAMHEIDSVIRUS WEL

Wil je zelf iets doen om onze (eenzame) oudere leden te helpen? Stuur dan een kaartje of gooi wat leuke tijdschriften bij iemand door de bus. “HET GAAT EROM DAT DIE MENSEN WETEN DAT WE AAN ZE DENKEN”.

Bestuur Rond de Regge

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/