KINDERMIDDAG 6 JULI

29 juni 2018 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Kindermiddag Rond de Regge!

Op vrijdag middag 6 juli organiseert Rond de Regge de jaarlijkse kindermiddag voor de kinderen uit de buurt. Hiervoor verzamelen we op het grasveldje bij de Nieuwe Brug om 15.15 uur.

Voor de onderbouw organiseren wij dit jaar een knapzaktocht. Voor deze tocht gaan we zelf onze knapzakken maken dus neem allemaal een grote zakdoek/ theedoek en een goede stok mee! Wij verzorgen de vulling voor de knapzakken!

De bovenbouw gaat vlotten bouwen. Zorg er dus voor dat je je zwemspullen en/of oude kleding en schoenen aan hebt die vies mogen worden.

De middag zullen we om 17.30 uur gezamenlijk afsluiten bij restaurant de Nieuwe Brug.

Voor de jongsten buurtbewoners is het nog leuk om te weten dat op 8 Juli Bob en Bella in het bostheater zullen zijn! De aanvang is 15.00 uur. Wanneer je de show bezoek wacht er als lid van de buurtvereniging nog een kleine verassing op je! Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.bostheaterommen.nl

Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.