VOLLEYBALLEN 7 SEPTEMBER

29 juni 2018 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Het volleybaltoernooi staat voor de deur. De locatie is zoals altijd op het veldje naast de Regge bij Nieuwe Brug. De aanvang is om 19.00 uur. Teams moeten bestaan uit minimaal 6 personen waarvan er minstens 2 dames meespelen. (Leeftijd vanaf 12 jaar). De opgave kan bij: Arjan Stobbelaar, mob.: 06.4548.2217 (na 17.00 uur) tot 3 september.

Bestuur Rond de Regge.

Deelname aan de activiteiten van Rond de Regge is op eigen risico.

Bij deelname van activiteiten gaat u automatisch akkoord met het feit dat er foto’s gemaakt kunnen worden voor gebruik op de website en sociale media van Rond de Regge.

Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.