CARBID SCHIETEN OUDJAARSDAG

23 december 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

foto van Carbid schieten besthmen / ommen.

Jaaahaa mensjes!!! Nog een klein rukje en het is weer zo ver. Het zal er weer effe flink aan toe gaan in Besthmen. Dus geen reden om thuis te blijven, kom gezellig kijken onder het genot van een hapje/ drankje/ muziekje en natuurlijk een hoop gerammel van de melkbusjes.

LOCATIE: Besthemeresweg

Groeten Carbid schiet team Besthmen

TEVENS WENST ROND DE REGGE U FIJNE FEESTDAGEN, EEN KNALLEND UITEINDE EN HEEL GOED, GELUKKIG EN GEZOND 2018!! 

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten