HALLOWEENTOCHT, 20 & 21 OKTOBER

20 september 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Houd jij ook van griezelen? Wil jij spoken, heksen en andere griezels ontmoeten? Kom dan naar Halloween bij Rond de Regge op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017!

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar:

Verzamel op vrijdag 20 oktober om ?? uur bij basisschool Nieuwe Brug en laat je verrassen…  als je durft! We gaan deze avond op griezeltocht. De tocht voert door een spannende omgeving en we ontmoeten allerlei mysterieuze figuren…

 

Voor iedereen:

De echte durfallen worden zaterdag 21 oktober om acht uur ’s avonds verwacht bij restaurant Nieuwe Brug aan de Regge zijde.

De tocht voert door donkere bossen, vochtige kerkers en langs angstaanjagende gebeurtenissen. ’s Avonds in het bos wordt je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies en hongerige freaks. De spannende omgeving en de mysterieuze figuren die op je wachten, laten onvermoede kanten bovenkomen.

Kinderen kunnen deelnemen aan de griezeltocht alleen onder begeleiding van volwassenen.

Deelname is gratis voor leden van onze buurtvereniging.

Voor niet leden geld een deelname prijs van €2 ,50 pp.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten