FEEST WEEKEND ROND DE REGGE

3 juli 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Met op de vrijdag middag de kindermiddag

Op vrijdag middag 7 juli organiseert Rond de Regge de jaarlijkse kindermiddag voor de kinderen uit de buurt. Hiervoor verzamelen we bij de speeltuin van restaurant de Nieuwe Brug om 15.15 uur. Voor de onderbouw hebben we een spelenkermis in de speeltuin en de bovenbouw gaat naar Outdoor Ommen. De middag zullen we om 17.30 uur gezamenlijk afsluiten.

Wij verzoeken de ouders van onderbouw aanwezig te zijn bij de activiteit.

 

Op de zaterdag morgen de rommelmarkt

Op zaterdag morgen 8 juli organiseert Rond de Regge een rommelmarkt. De rommelmarkt zal plaatsvinden bij restaurant de Nieuwe Brug van 09.00 tot 13.00 uur.

Wilt u nog een plekje reserveren? Meld u dan voor 5 juli nog aan door een mail te sturen naar rondderegge@hotmail.com. Wil u een kraam huren? Dat kan! Er zijn in totaal 7 kramen beschikbaar, deze kunt u voor €10,- huren maar op is op! Vanaf 08.00 uur zal het terrein open zijn voor opbouw.

 

Op de zaterdag avond de gezellige avond

Op de zaterdag avond van 8 juli organiseert Rond de Regge een gezellige avond voor de mensen uit de buurt. Deze gezellige avond zal plaatsvinden bij restaurant de Nieuwe Brug, u bent vanaf 20.30 uur van harte welkom! Deze avond hebben wij nog de traditionele bingo en voor de muziek is niemand minder dan DJ Joop Herbrink van de partij! Laten we er met zijn allen een gezellige avond van maken!!!

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten