ROMMELMARKT 8 JULI

28 juni 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Zaterdag 8 juli rommelmarkt bij restaurant nieuwe brug!!!

Wil je ook je zolder opruimen en heb je zin om op deze gezellige rommelmarkt te staan, meld je dan voor 5 juli aan. Zie onderstaand bericht.
Heb je niks te verkopen maar ben je benieuwd wat voor leuke spullen er te koop zijn kom dan gezellig langs.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten