Fietsen

2 juni 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Op vrijdagavond 16 juni a.s. organiseren wij een fietstocht met aansluitend een gezellige buurtvisite. Start- en eindpunt is Café Restaurant Nieuwebrug.

Er kan gestart worden tussen 19.00 – 20.00 uur. Er is een leuke tocht in de buurt uitgezet met onderweg een koffie/thee-stop. Wel zelf een pen meenemen want we hebben ook nog een aantal vragen op te lossen en natuurlijk een leuke prijs voor de winnaar!!

Deelname aan deze fietstocht is gratis voor leden van Rond de Regge. Niet leden € 5,– pp (is incl. hapje bij Café Restaurant Nieuwebrug) Drankjes bij het eindpunt zijn voor eigen rekening.

Wel graag even opgeven vooraf, zodat we weten wat we kunnen verwachten. Graag voor woensdag 14 juni a.s. bij Ina Horsman, telefoonnr. 454009 of via mail: henkhorsman@hotmail.com.

Graag tot ziens op 16 juni a.s.! De fietstocht-commissie. Ina, Hetty & Giny


DEELNAME IS OP EIGEN RISICO

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten