BUURTBUS VILSTEREN; LIJN 568

17 april 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

We gaan van start!

Misschien is het opgevallen maar de bushaltes zijn geplaatst.  Buurtbus Vilsteren, lijn 568, gaat rijden vanaf maandag 3 april. Voorlopig alleen op doordeweekse dagen.

Zaterdag 1 april zal de bus voor iedereen de geplande route gratis rijden tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Ja, helemaal gratis! (geen 1 april grapje ) Dus heerlijk met de buurtbus via Achterveld, Dalmsholte en Giethmen naar het station en centrum van Ommen. Of via Hessum naar het station en het centrum van Dalfsen. We vertrekken vanaf het Parochiehuis maar onderweg op de route kan er bij de haltes in-  en uitgestapt worden.

Van harte welkom allemaal.

www.buurtbusvilsteren.nl

Home

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten