EIEREN ZOEKEN OP 2E PAASDAG

10 april 2017 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Op 17 april, 2e Paasdag zal de paashaas weer traditioneel eieren verstoppen voor de kinderen uit de buurt. Kinderen t/m groep 8 zijn van harte welkom om de verstopte eieren op de Lemelerberg te komen zoeken.

Locatie: tegenover de parkeerplaats onderaan de Lemelerberg, begin van de Oude Raalterweg, ingang vanaf de Dalmsholterweg.

Aanvang: 10.00 uur, Opgave vooraf is niet nodig.

Uiteraard is na afloop fris en lekkers voor de kinderen en al tijdens het zoeken voor alle toeschouwers koffie met wat lekkers.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluiten