OUDERENMIDDAG 19 FEBRUARI

9 februari 2020 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Beste allemaal,

19 Februari a.s. ouderensoos bij Nieuwe Brug, aanvang 14.00 uur. Wij als bestuur mogen deze middag samen organiseren met deze soos. We hebben 2 politieagenten uitgenodigd om een lezing te geven over inbraakpreventie. Zeer interessant dus. Onze leden die geen lid zijn van de ouderensoos zijn hierbij ook van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Bestuur Rond de Regge.

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden. Cookies zijn noodzakelijk om bepaalde functies van deze website te kunnen gebruiken.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.