ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 JANUARI A.S.

2 januari 2020 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Gezien een aantal onderwerpen is het van belang dat u bij deze vergadering aanwezig bent. Om de voortgang van onze buurtvereniging te waarborgen zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden aangezien er voor meerdere bestuursleden de termijn er bijna opzit. Tevens is er volgend jaar ons 40-jarig jubileum. Hoe gaan we dit vieren?? Graag reacties van onze leden. Ook gaan wij besluiten of een paasvuur nog wel verantwoord is. Redenen genoeg om uw interesse te tonen! Tot ziens op de 10de januari 2020.

UITNODIGING VOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 10 JANUARI 2020 Aanvang: 20.00 uur Plaats: Restaurant Nieuwe Brug

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 1. Opening door de voorzitter Jan Steen. 2. Notulen d.d. 11 januari 2019. 3. Ingekomen stukken. 4. Jaarverslag 2019 door de secretaris. 5. Financieel verslag 2019 door de penningmeester. 6. Verslag kascontrole-commissie en verkiezing nieuw lid tbv kascontrolecommissie. 7. Verslagen en mededelingen van de diverse commissies: Redactiecommissie & Felicitatiecommissie. 8. Mededelingen bestuur (w.o. ledenaantal). 9. Bestuur: Niemand aftredend en niemand herkiesbaar. Tot uiterlijk 24 uur voor de vergadering kunnen (tegen)kandidaten zich melden bij het secretariaat. 10.Toelichting activiteiten kalender 2020. 11.Rondvraag. 12.Sluiting van de vergadering.

Uiteraard wordt het nieuwe jaar ingeluid met een hapje en een drankje!

Bestuur Rond de Regge

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden. Cookies zijn noodzakelijk om bepaalde functies van deze website te kunnen gebruiken.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.