ENERGIEBROEDPLAATS OMMEN

1 november 2019 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Misschien al wel iets over gehoord en de eerste bijeenkomst is inmiddels geweest. Het gaat over plannen om Ommen voor de toekomst energie neutraal te maken. Weet je wat er allemaal op jouw energienota staat? Wil je hier bewuster van worden of wil je weten met welke kleine aanpassing je al energie kunt besparen meld je dan ook aan. Samen is altijd leuker dan alleen. Hoe doen we dat, ideeën?, En wie heeft interesse om eventueel deel te nemen. We zouden als buurtvereniging gezamenlijk kunnen optrekken, maar dan is het wel zaak om op korte termijn actie te ondernemen en ons aan te melden. Onderstaand een kort verslag van de vorige bijeenkomst. —————————————————————————————————– Vorige week maandag heeft u deelgenomen aan de Energiebroedplaats Ommen Energieneutraal. U heeft inspirerende energieverhalen uit de praktijk gehoord en wij hebben geluisterd naar de plannen en ideeën die er leven onder de deelnemers. Dit is in een verslag op hoofdlijnen samengevat. Maandagavond 4 november is de vervolgbijeenkomst. Deze avond gaan we vervolgstappen zetten, samen met mensen die aan de slag willen. Er komen 3 onderwerpen aan bod: • Starten van een energie initiatief of duurzaam dorp • Samen met de buurt/ dorp energie besparen • Samen zonnepanelen op het dak met de Postcoderoos. Heeft u interesse om samen met bewoners uit uw buurt/ dorp aan de slag te gaan? • Noteer 4 november dan alvast in uw agenda! • Pols alvast mensen waarvan u denkt dat zij ook interesse hebben om een energieinitiatief te starten en nodig ze uit voor 4 november. Altijd al gedacht, ik wil iets doen voor de toekomst. www.rondderegge.nl Nieuwsbrief d.d. 28 oktober 2019 Een dak of een land vol zonnepanelen of windmolens en is er subsidie?? We kunnen ons aanmelden, maar dan moet er wel interesse zijn van u kant!!! Meldt dat in dat geval even aan ons secretariaat, mail, of bel 06 29072312.

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Cookies zijn noodzakelijk om bepaalde functies van deze website te kunnen gebruiken.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.