REGGE VISSEN; 20 september

6 september 2019 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Beste allemaal,

Nu de vakanties er zo goed als wel opzitten pakken wij als bestuur weer de activiteiten op. Te beginnen met vissen.

Op 20 september zal dit plaats vinden bij de Regge in de buurt van Restaurant De Nieuwe Brug. De aanvang is om 18.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen en voor koffie en drinken wordt gezorgd. Ook als u geen visser bent: kom langs voor de gezelligheid.

Bestuur Rond de Regge.

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.