KINDERMIDDAG 3 JULI A.S.

24 juni 2019 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

We gaan dit keer naar camping Vakantievreugd onder aan de Besthemerberg. Vanaf 14.45 uur verzamelen op de parkeerplaats aldaar. Rond 17.00 uur is het afgelopen. Kinderen met een minimale lengte van 1.40 m. en reikhoogte van 1.80 m. mogen in het nieuwe klimpark. (zwemmen kan ook) Wie deze lengte nog niet heeft kan lekker in het zwembad. Dus:…………..zwemkleding meenemen!!!!!

Opgave voor 1 juli a.s. via rondderegge@hotmail.com of telefonisch bij Marjanne ten Napel. 06.3800.7972.

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.