FIETSTOCHT 17 MEI; HAPPEN EN TRAPPEN

6 mei 2019 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

We hebben iets nieuws bedacht!! In plaats van de gebruikelijke fietstocht gaan we happen & trappen. Wat is dit?
Je start de fietstocht bij De Besthmener molen/bezoekerscentrum Besthmen (let op!!! Dit is nieuw!) en volgt dan een door ons gemaakte route en ontvangt onderweg allerlei versnaperingen.
Wat voor versnaperingen en waar? Om niet teveel prijs te geven, gaan we niet alles noemen maar we doen o.a. een Restaurant aan waar je wat kleine borrelhapjes ontvangt, we bezoeken een paar bedrijven waar je de herkomst kan zien van het hapje dat je daar ontvangt. En tot slotte eindigen we bij Camping de Koeksebelt, waar je het laatste hapje ontvangt en waar je ook een kijkje kan nemen op de camping.
Wij vragen voor al deze hapjes (zijn er meer dan nu genoemd) een kleine bijdrage van € 5,– pp (volwassenen) Voor meefietsende kinderen (t/m basisschool) hebben we ook lekkere hapjes en deze zijn gratis!
Dus, geef je nog even op voor de 15e a.s.! Want we moeten natuurlijk wel weten hoeveel hapjes er gemaakt moeten worden…

Start: tussen 19.00 uur – 19.30 uur
Waar: BESTHMENER MOLEN /BEZOEKERSCENTRUM aan de Hammerweg (bij rotonde)
Wat: Fietsroute met onderweg lekkere hapjes
Kosten: € 5,– pp (is inclusief koffie en hapjes onderweg) voor volwassenen
Kinderen basisschool: gratis.
Graag even vóór 15 mei a.s. aanmelden via: E-mail: rondderegge@hotmail.com
Of telefonisch: 06-52539046 (Giny van Gerresheim)

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.