ROND DE REGGE EN GOEDE DOELEN

25 maart 2019 Wilco en Ilona Pluim Geen categorie

Zo als het er nu uitziet zal over een goede week weer de buurtkrant bij u in de bus vallen. Daarin staat veel informatie over diverse activiteiten die op stapel staan.

Paasvuur, eieren zoeken, fietstocht en onze actie voor het KWF.

We willen als buurtvereniging hierin ook graag ons steentje bijdragen om onze medemensen te ondersteunen die te maken krijgen met de ziekte kanker. Zoals u waarschijnlijk wel weet, wordt er in Ommen op 25 en 26 mei weer een Samenloop voor Hoop gehouden.

Wij hopen dat u daar ook zo over denkt en hopen op uw steun.

Om deze actie van het KWF te ondersteunen,  proberen we zoveel mogelijk geld bijeen te brengen via diverse evenementen waaraan we onze medewerking willen verlenen. Op de lammetjesdag staan we met een kraam om producten aan de man te brengen. De school doet mee met diverse acties, zoals statiegeld inzamelen. 

Op korte termijn, 13 april a.s. houden we voor de buurt een bbq met vermaak nabij school Nieuwebrug. Opbrengst voor KWF. Gezellig aan het eind van de zaterdagmiddag een hapje op de bbq en een drankje er bij om even gezellig bij te kletsen.

Meer info, in de buurtkrant, die dus onderweg is. Opgave vooraf.

Maaarrrr. Het is voor ons allen, dus laat ons niet in de steek.

Bestuur Rond de Regge.

Comments are currently closed.


Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" hieronder, dan gaat u akkoord met deze cookie-instellingen voor een periode van 12 maanden. Onze cookies worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Wat doen cookies?

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Cookies kunnen er handig zijn. Zo houden wij onder meer bij hoeveel mensen de website hebben bezocht en waar deze mensen afkomstig zijn. Naast deze door ons zelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken, kun je ook cookies van andere partijen ontvangen die onderdelen voor deze site leveren.


Voor meer en specifiekere informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid

Sluit dit bericht.